SOM MÅNGA ANDRA BRYGGERIER BÖRJADES GOOD GUYS BREW SIN RESA I KÖKET. FÖRST MED MAT, SEDAN MED FERMENTERING AV DIVERSE OLIKA DRYCKER I HEMMET – KREATIVITET OCH NYFIKENHET GICK HAND I HAND NÄR MAN TOG ETT FÅTAL INGREDIENSER OCH FICK DET ATT SMAKA MER KOMPLEXT OCH TILLFREDSSTÄLLANDE ÄN VAD DE GÖR VAR FÖR SIG.
I EN LITEN LÄGENHET PÅ HERRHAGEN I KARLSTAD 2013 BRYGGDES FÖRSTA ÖLEN, NÅGOT SOM VI ALDRIG TRODDE SKULLE BLI SÅ STORT. TVÅ GODA VÄNNER KOKADE SOPPA I EN STOR KASTRULL. I ÄRLIGHETENS NAMN SÅ SMAKADE DET GANSKA ILLA. MEN ÖLEN BLEV BÄTTRE OCH BÄTTRE.
DET EGNA BRYGGERIET INVIGDES 2017, VÄGG-I-VÄGG MED VÅRT TAPROOM, GOOD GUYS TAP.
GENOM ÅRENS LOPP HAR VI SAMARBETAT MED ETT PAR OLIKA BRYGGERIER DÄR VI BRYGGT VÅR BIRA. VI FICK TAG PÅ EN PANGLOKAL SÅ I FEBRUARI 2017 SKREV VI KONTRAKT PÅ EN LOKAL I INRE HAMN I KARLSTAD. 1 JUNI FLYTTADE VI IN MED ETT 2000 L BRYGGVERK OCH FYRA 2000 L JÄSTANKAR. 5 JULI 2017 BRYGGDE VI FÖRSTA ÖLEN SOM VI DÖPTE EFTER HUSET SOM BRYGGERIET LIGGER, MAGASIN 2. AUGUSTI 2017 ANLÄNDE VÅR BURKMASKIN. VI SÄTTER ALLT PÅ BURK (OCH FAT) FÖR ATT DET ÄR MER MILJÖVÄNLIGT, ERGONOMISKT FÖRDELAKTIGT OCH BETYDLIGT BÄTTRE FÖR PRODUKTEN.
I MAJ 2018 ANLÄNDE DET YTTERLIGARE JÄSTKAPACITET. TVÅ ST 4000 L OCH 2 ST 2000 L JÄSTANKAR GJORDE ATT JÄS-KAPACITETEN VÄXTE TILL 18000 L.